Добрый день, это я, Саша Куллинкович, простой парень «с обложки» — любите меня!

Не люблю двойных стандартов, не терплю людей, меряющих себя одними мерками, а других — другими. Говорящих за спиной одно, а в лицо другое. Делающих третье. Признаться, я и сам бываю такой.


Добры дзень, гэта я, Саша Куллінковіч, просты «хлопец з вокладкі» — любіце мяне! 

Не люблю падвоеных стандартаў,  не пераношу людзей, якія мераюць сябе аднымі меркамі, а іншых — іншымі. Гэтыя за спіной вам скажуць адно, у твар  — іншае. А ўвогулле — зробяць трэцяе. Cам такі.

20170912-IMG_5125web1

 

Никогда не считал себя панком. Вам показалось! Мало ли что я говорю или пою панк-рок! Я очень милый добрый человек для близких мне людей. Какой из меня панк?

Ніколі не лічыў сябе панкам. Вам падалося! Ну, спяваю панк-рок — і што з таго?! Я вельмі мілы, добры чалавек  для блізкіх мне людзей. Які з мяне панк?

20170912-IMG_5055web

 

Люблю одиночество, могу замкнуться в себе, на своей территории.
Ищу равновесия. Это как раз то слово, которое я написал на листке бумаги и оставил в стене Плача, когда был в Израиле. Господи, как же я хочу РАВНО-ВЕСИЯ! Мира в себе. Я постоянно воюю то с собой, то с окружающими. То с добром, то со злом в себе.

Мне падабаецца бываць у адзіноце, я нават магу замкнуцца  на сваёй тэрыторыі. Шукаю раўнавагі. Гэта якраз тое слова, што я напісаў на лістку паперы і пакінуў у сцяне Плачу, калі быў у Ізраілі. Божа, як мне не хапае РАЎНА-ВАГІ! Міру ў сабе. Я ўвесь час ваюю — з сабою, з наваколлем. З дабром, са злом у сабе. 

20170912-IMG_5069web

 

Я  патологически добродушен. Все чаще стал слышать от людей, близких и не очень, прелестные слова: «Саша, (качая головой)… как же ты изменился! Вот еще полгода, год, два назад ты…». Ребята, а ездить на мне больше не получится!   Я был слишком добр, боялся кого-то обидеть,- видимо, перестарался — стали садиться на голову. Поэтому внимательно прочел виртуальную книгу: «Как правильно посылать людей нах…». Раньше было сложнее, а сейчас я с превеликим удовольствием делаю ЭТО. Осознанно и легко. Не оборачиваясь вслед.

Я  паталагічна добры. Усё часцей чую ад людзей, блізкіх і не вельмі, цудоўныя словы: «Саша, (ківаюць галавою) … як жа ты змяніўся! Вось яшчэ паўгода таму… ». Хлопцы, ездзіць на мне больш не атрымаецца! Я быў занадта добры, баяўся кагосьці пакрыўдзіць, — перастараўся. Сядзяцца на галаву! Таму ўважліва прачытаў віртуальную кнігу: «Як дакладна пасылаць людзей нах…». Раней было складана, цяпер з найвялікім задавальненнем раблю ГЭТА. Свядома і лёгка. Не абарочваюся ўслед.

20170912-IMG_5094web

 

Две крайности. Меня пугает моя сумасшедшая доброта, и ровно такая же ненависть. Общий знаменатель – положительный. В итоге добро во мне побеждает зло, но колбасит часто по-черному. Мне нравится бросать вызов. Бывали случаи, когда «не моя» изначально  враждебно  настроенная публика уходила с моего концерта с открытым ртом — о, неожиданно понравилось!

Дзве крайнасці. Мяне палохае мая жудасная  дабрыня, і такая ж нянавісць.  У выніку дабро перамагае, але  пакутую я па-чорнаму. Падабаецца кінуць камусьці выклік. Здараліся выпадкі, калі «не мая», варожа настроеная публіка сыходзіла з майго канцэрту з адкрытым ротам — о, нечакана спадабалася!

20170912-IMG_5084web

 

Меня всегда учили быть первым. И все срослось, друзья мои — лучшие друзья в мире. Только с близкими я радуюсь так что у меня блестят глаза, как у собаки. Таких друзей как у меня , мне кажется, нет ни у кого. Тут я никогда не был мямлей. Решительность в кругу мужчин — твой стержень.

Мяне заўсёды вучылі быць першым. Усё зраслося, я — лідар гурта, пiшу песні, а мае сябры — лепшыя сябры ў свеце. Толькі з блізкімі я радуюся так, што вочы ў мяне блішчаць, як у сабакі. Такіх сяброў, мне здаецца, няма ні ў каго. Тут я ніколі не быў мямляй. Рашучасць у коле мужыкоў — твой стрыжань!

20170912-IMG_5092web2

 

Да я само Солнце! Я  уже и  драться толком не умею. Вот когда хиповал, так доставалось. А как побрился наголо — всё, никто не пристает! Люблю и боготворю женщин: ох, если уже я влип, то из меня хоть веночки вей — сущий ангел.

Ды я само Сонца! Ужо і біцца толкам не ўмею. Вось калі хіпаваў — даставалася. А як пагаліўся налыса — усё! Ніхто не чапляецца! Люблю і абагаўляю жанчын: ох, калі я ўліп, з мяне хоць вяночкі круці — існы анёл…

20170912-IMG_5078web1

 

Но вот разучился улыбаться «под заказ». Так я выгляжу, когда меня просят улыбнуться, а мне не хочется. Так выглядят люди, которые выжимают из себя все соки, чтобы понравиться. Это не я! Я уверен, что могу играть роли только самого себя. Перевоплощаться в каких-то придуманных героев — не моё. Но свою агрессивную часть я всегда сыграю по-настоящему.

Вось развучыўся ўсміхацца «пад заказ». Так я выглядаю, калі мяне просяць ўсміхнуцца, а не хочацца. Так выглядаюць людзі, якія выціскаюць з сябе ўсе сокі, каб спадабацца. Гэта не я! Я ўпэўнены, што магу гуляць ролі толькі самога сябе. Пераўвасабляцца ў нейкіх прыдуманых герояў — не маё. А вось сваю агрэсіўную частку я заўсёды сыграю па-сапраўднаму.

20170912-IMG_5060web

 

Я могу радоваться как ребенок, больше! Эмоции зашкаливают: так бывает, когда не верил в успех, а оно  ВДРУГ получилось! Не верил, что доживу до окончания записи альбома «Першы». Иногда работал в таком состоянии, что боялся наутро не проснуться — только мысли и крутились: успеть, успеть, успеть! Успеть записать все голоса, тогда если что.., альбом сверстается и без меня. А тут — бац и дожил! Не, ну как не радоваться?!

Магу радавацца як дзіця, нават больш! Так бывае, калі ты не верыў, а раптам атрымалася! Не верыў, што дажыву да заканчэння запісу альбома «Першы». Часам працаваў і баяўся раніцай не прачнуцца — толькі думкі паспець, паспець, паспець! Паспець запісаць усе галасы, тады альбом звярстаюць і без мяне. А тут — дажыў! Не, ну як не радавацца?!

20170912-IMG_5099web

 

Мой кумир — Мамонов! Помню тот момент, когда впервые увидел его по телеку на музыкальном ринге. Да, я ХОЧУ ШОКИРОВАТЬ! Это мой герой —  тогда я, наконец, понял,  каким хочу быть на сцене. В свое время «Битлз» и именно Мамонов повлияли на мое становление как музыканта. Но вот Петр Николаич  часто из меня выходит  неконтролируемо…
Придурковатость — та маска, которую мне периодически нравится  надевать. Я даже стал этим пользоваться!

Мой кумір — Мамонаў! Памятаю той момант, калі ўпершыню ўбачыў яго па тэліку на музычным рынгу. Так, я ХАЧУ ШАКАВАЦЬ! Тады, нарэшце, зразумеў, якім хачу быць на сцэне. «Бітлз» і менавіта Мамонаў паўплывалі на маё станаўленне як музыканта. Але Пётр Мікалаіч вельмі часта  выходзіць з мяне некантралюема… Прыдуркаватасць — тая маска, якую мне перыядычна падабаецца нацягваць. Я нават карыстаюся гэтым! 20170912-IMG_5247web1

 

В каждом из нас спит маленькая/большая обезьяна. Кто-то носит ее в себе, а во мне она периодически просыпается и выходит погулять. Ничего не могу с этим поделать. Меньше стал заморачиваться, что обо мне подумают. Вы все равно никогда не поймете, где я шучу, где не шучу.

У кожным з нас спіць маленькая / вялікая малпа. Хтосьці носіць яе ў сабе, ва мне яна раз пораз прачынаецца і выходзіць пагуляць. Нічога не магу з гэтым зрабіць. Перастаў хвалявацца  што пра мяне падумаюць. Усё роўна вы ніколі не зразумееце, дзе я жартую, а дзе — не.

20170912-IMG_5233web

 

Вот именно та улыбка, когда я на мгновение открыт для всех, — я в гармонии с собой и близкими. Мне хорошо. Я в равновесии. Для меня счастье в малом, из последнего: сидеть с друзьями на террасе под бокал хорошего виски, найти то, что долго и упорно искал,  фильм, например или классную музыку, …- или самое смешное, что я сразу не распознаю, где началосьэто счастье. У меня это вспышка. Могу через время понять — о, блин, как я тогда был счастлив!

Вось менавіта тая ўсмешка, калі я на імгненне адкрыты для ўсіх, — я ў гармоніі з сабой і блізкімі. У раўнавазе.
Шчасце ў малым: разам з сябрамі сядзець  на тэрасе  са шклянкай добрага віскі, ці, напрыклад, знайсці тое, што так доўга і ўпарта шукаў: фільм, або класную музыку. Самае смешнае, што я адразу не разумею, дзе  пачынаецца гэтае шчасце. У мяне гэта нейкая ўспышка. Магу праз час зразумець — о, блін, тады быў шчаслівы!20170912-IMG_5234web1

 

20 лет назад я и Нейро-Дюбель делали вид, что умудрены опытом. Сегодня же ощущение, что  умудрились. Умудрилась и публика — стала старше, ленивей и требовательней. Не изменилось одно: мы вместе отрываемся на моих концертах. Не хотите заглянуть 6 ноября?

 20 гадоў таму, я і Нейро Дюбель удавалі з сябе гэткіх навучаных жыццём. Сёння адчуванне, што навучыліся. Публіка таксама прасунулася: зрабілася больш сталай, лянівай, больш патрабавальнай.

20170912-IMG_5119web
…не змянілася адно: мы разам адрываемся на маіх канцэртах. Чакаю 6 лістапада?

Вам пашчасціла! Хто хоча быць з «Першым»?

Прыйшоў наш час, вітайце нас! 

_________________________________________________________________________________

Ідэя праекту, фота, размова — Таццяна Менская
Стыліст — Надзея Сліжэўская

  • webslon

    Трашчыць Аляксандр адвакат — біяграфія, асабістае жыццё, хто жонка, ёсць дзеці?

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *